ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Παρ΄ όλες τις δυσκολίες που διανύουμε στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, καταφέραμε με ξεχωριστό τρόπο και αναγκαστικά χωρίς γονείς και θεατές όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία τις προαγωγικές μας εξετάσεις.

Αθλητές και αθλήτριες σε ολιγομελή τμήματα έδωσαν δυναμικά το παρόν στις προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο ολυμπιακό άθλημα του Ταε Κβο Ντο.

Ο εξεταστής Σάκης Μπαραχάνος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους αθλητές για την επιτυχία τους, στην προαγωγή της επόμενης βαθμίδας.

Μια επιτυχία η οποία είναι διπλή, αφού οι αθλητές μας βγήκαν για άλλη μια φορά νικητές, βρίσκοντας τον τρόπο και την υπομονή για την προετοιμασία μαζί με τους δασκάλους τους, είτε μέσω της τηλεδιάσκεψης που διεξάγονταν όλο αυτό τον καιρό, είτε με τη φυσική τους παρουσία κατά την επανεκκίνηση του αθλητισμού.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την κατανόηση και την άμεση στήριξη στο σύλλογο κατά την επανεκκίνηση της λειτουργίας του, που ίσως για πολλούς να φάνταζε ιδιαίτερα δύσκολο. 

Έτσι ενωμένοι προχωρούμε μπροστά. Με περισσότερες εμπειρίες του χθες, και με πολλές ελπίδες για το αύριο καμαρώνοντας και αναγνωρίζοντας τις επιτυχίες των παιδιών μας.

       

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ