ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΡΑΧΑΝΟΣ

Taekwondo Grandmaster 8 Dan - Kick Boxing Trainer

Ο προπονητής με τις αμέτρητες επιτυχίες τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έχει καταφέρει να στέκεται στο βάθρο των νικητών με τους αθλητές του .Οι επιτυχίες του απεικονίζονται σε παγκόσμια, ευρωπαικά,  πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και κύπελλα Ελλάδος. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 8 DAN στο TAEKWONDO και Διπλωματούχος Προπονητής από Γ.Γ.Α.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΡΑΧΑΝΟΥ

Taekwondo - Taebo Trainer

Aσχολείται με το TAE KWON DO από  4 χρονών και είναι κάτοχος μαύρης  ζώνης 4  Dan και διπλωματούχος  προπονήτρια. Έχει στο ενεργητικό της 2  συμμετοχές με την εθνική μας ομάδα,  είναι Βαλκανιονίκης (3η θέση στη Μαύρη  Θάλασσα της Τραπεζούντας) και (3η θέση  στο 1ο Πρωτάθλημα Νοτιοανατολικών  Κρατών Ευρώπης) με την εθνική ομάδα, 5 φορές Πρωταθλήτρια Έλλάδος και 4 φορές Κυπελλούχος Ελλάδος.

ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑΜΑΤΗ

Taekwondo Master - 6 DAN

Eίναι Διπλωματούχος Προπονήτρια από Γ.Γ.Α. και κάτοχος μαύρης ζώνης 6 DAN. Έχοντας κερδίσει πολλά μετάλια αξίζει να αναφέρουμε οτι είναι Πρωταθλήτρια και Κυπελούχος Ελλάδος καθώς και ότι έχει ανεβεί στο βάθρο του ανοιχτού πρωταθλήματος της Αγγλίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΑΧΑΝΟΣ

Taekwondo - Kick Boxing Trainer

Aσχολείται με το TAE KWON DO από  4 χρονών και είναι κάτοχος μαύρης  ζώνης 4  Dan και διπλωματούχος  προπονητής. Έχει στο ενεργητικό του 3  συμμετοχές με την εθνική μας ομάδα,  είναι Βαλκανιονίκης (2η θέση στην  Κωνσταντινούπολη), 7 φορές  Πρωταθλητής Έλλάδος και 4 φορές  Κυπελλούχος Ελλάδος. Επίσης πολυάριθμες συμμετοχές σε A-Class προολυμπιακά τουρνουά. Στο KICK BOXING έχει συμμετάσχει σε πρωταθλήματα, πανελλήνια πρωταθλήματα και είναι κάτοχος μαύρης ζώνης.

       

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Σύλλογος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΩΣ, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2002. Έχει έδρα την πόλη της Κω, της νήσου Κω. Ο σύλλογος ιδρύθηκε με πολύ μεράκι και όρεξη για τη διάδοση του πολιτισμού και του αθλητισμού. Ασχολήθηκε ενεργά με το κομμάτι του Πολιτισμού και συνδέθηκε το όνομά του, με τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας της Κω. Από το 2011 ξανασυστάθηκε από νέους ανθρώπους που αποφάσισαν από κοινού, την πιο ενεργή συμμετοχή του συλλόγου στον Αθλητισμό και τη δημιουργία Αθλητικών τμημάτων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Ο σύλλογος έχει τμήματα σε όλο το νησί της Κω. Επικοινωνήστε μαζί σας και ενημερωθείτε για τα προγράμματα μας.

Phone: (+30)  6946494070

Email: info@spartakosclub.gr

spartakos.pas@gmail.com

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

 
Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Δεκ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031