ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!!!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ
ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ!!!

Tae Kwon Do προγράμματα για εφήβους και ενήλικες.

Τα προγράμματά μας τονώνουν τόσο το μυαλό όσο και το σώμα

Στον Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οι μαθητές μας βιώνουν ένα συνδυασμό ασκήσεων για το σώμα και το μυαλό. Το σώμα ενισχύεται από καρδιαγγειακές ασκήσεις καθώς και ισομετρικές και δυναμικές ασκήσεις έντασης. Βελτιώνεται η ευελιξία μέσα από μια σίγουρη και ασφαλή διαδικασία τεχνικές διατάσεων. Με την άσκηση της βαθιάς αναπνοής και τις ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης χαλαρώνει το μυαλό και διεγείρει τις σκέψεις που οδηγούν σε δράση. Φυσικά. όλα αυτά συμβαίνουν, μέσα από την εξάσκηση στο TaeKwonDo και τις πολεμικές τέχνες, εκπαιδεύοντας το σώμα και το μυαλό ώστε να ανταποκριθεί γρήγορα σε οποιαδήποτε επικίνδυνη κατάσταση.

Στον Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, διδάσκουμε ένα πλήρες σύστημα πολεμικών τεχνών. Βασικό πρόγραμμα σπουδών μας είναι το TaeKwonDo, και τεχνικές που ενσωματώνονται με το Hapkido για την αυτοάμυνα. Ως εκ τούτου, ο αθλτής μαθαίνει να υπερασπίζεται τον εαυτό του, σχεδόν σε όλες τις καταστάσεις.

Σε οποιοδήποτε σύστημα εκπαίδευσης πολεμικών τεχνών, η επιτυχία θα επιτευχθεί σε κάθε δεδομένη κατάσταση, η οποία εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες. Ο πρώτος παράγοντας είναι η πίστη στον εαυτό μας, και ότι μπορούμε να το πετύχουμε, και το δεύτερο, με την ανάπτυξη της αυτοπειθαρχίας ώστε να μπορέσει ο αθλητής να επιτύχει. Η προπόνηση στον Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟ θα δημιουργήσει εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να βοηθήσουν όχι μόνο στην κατάρτιση των πολεμικών τεχνών, αλλά να δημιουργηθεί μια σημαντική συμβολή για την επιτυχία στην καριέρα και την προσωπική σας ζωή.

[vc_posts_grid loop=”size:4|order_by:date|categories:154″ grid_columns_count=”2″ grid_layout=”title|link_post,text|excerpt,image|link_post,link” grid_link_target=”_blank” grid_layout_mode=”fitRows”]
       

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Οκτώβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ