ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ!!!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ...ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ
ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟ!!!

Οι ρίζες του Kick Boxing μπορούν να αναζητηθούν στην Ιαπωνία, την Ταϋλάνδη και την Β. Αμερική. Είναι ένα πολύ δυναμικό άθλημα το όποιο διαθέτει στοιχεία από το ιαπωνικό καράτε, την δυτική και ταυλανδέζικη πυγμαχία καθώς και από κορεάτικες πολεμικές τέχνες, όπως το Taekwon-Do. Πρόκειται για ένα δημιούργημα πολεμικών τεχνών σε ένα σύστημα με το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις μαχητικές σου ικανότητες στο μέγιστο χωρίς κανένα περιορισμό. (χέρια στο κεφάλι, πόδια στα πόδια κλπ).

KICK BOXING - LOGO

Το Kick Boxing περιλαμβάνει την βασική εκπαίδευση της δυτικής πυγμαχίας, τεχνικές και συνδυασμούς από την ταυλανδέζικη πυγμαχία και το ιαπωνικό καράτε καθώς και λακτίσματα από κορεάτικες πολεμικές τέχνες. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι χωρίζεται στο επαγγελματικό και στο ερασιτεχνικό. Στο ερασιτεχνικό οι αθλητές φορούν πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό (γάντια, προστατευτικά ποδιών, θώρακε ς, μασελάκι, σπασουαρ και κάσκα). Σε κάθε αγωνιστικό στυλ Full Contact ή Semi Contact, KickLight κλπ υπάρχουν διαφορετικοί αγωνιστικοί κανόνες.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε ρινγκ και σε τατάμι. Επιτρέπονται όλοι οι συνδυασμοί χτυπημάτων με χέρια και πόδια, εκτός από χτυπήματα με γόνατα και αγκώνες, ενώ απαγορεύονται ακόμα οι ανατροπές, τα πιασίματα και οι ρίψεις.

[vc_posts_grid loop=”size:4|order_by:date” grid_columns_count=”2″ grid_layout=”title|link_post,text|excerpt,image|link_post,link” grid_link_target=”_blank” grid_layout_mode=”fitRows”]
       

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ