ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΙΚ-ΜΠΟΞΙΝΓΚ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Άλλη μια ευκαιρία είχαν οι αθλητές του συλλόγου μας να συμμετέχουν σε ακόμη ένα αθλητικό γεγονός, το Σάββατο και την Κυριακή 24 και 25 Νοεμβρίου 2018 και να επιστρέψουν στο νησί μας με 1 χρυσό μετάλλιο, 2 ασημένια και 3 χάλκινα.

Τη διοργάνωση πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ-Μπόξινγκ (ΠΟΚ), στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, δίνοντας για ακόμη μια φορά την ευκαιρία στους αθλητές ηλικίας έως 18 ετών να συμμετέχουν σε ένα πολύ σπουδαίο αθλητικό γεγονός και να δοκιμάσουν τις ψυχικές & σωματικές τους δυνάμεις.

Οι πέντε (5) μικροί αθλητές μας Φωτεινή Ξενίκα, Γεώργιος Σταμάτης, Νικόλαος Πης, Γεώργιος Ξενίκας και Χαράλαμπος Δραμουντανής, αποκόμισαν πολλά μετάλλια στην κατηγορία τους, αλλά κυρίως πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες από το δύσκολο & συνάμα συναρπαστικό ταξίδι του πρωταθλητισμού. Αξίζει να σημειωθεί, ειδικά στην κατηγορία KickLight, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη ανά κατηγορία, σε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο, με πλούσιο νεανικό ενθουσιασμό και δύσκολες μονομαχίες αφού η νίκη για κάθε αθλητή ήταν πολλές φορές οριακή στα σημεία.

Οι αθλητές μας είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δυο αγωνιστικά στυλ Light Contact και Kick Light. Εκπληκτική παρουσία για ακόμη μια φορά από τον Γιώργο ΣΤΑΜΑΤΗ ο οποίος μετά από πολύ δύσκολους αγώνες κατέκτησε το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στις αντίστοιχες συμμετοχές του. Ο Χαράλαμπος Δραμουντανής ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του αντίστοιχα, Ο Νικόλαος Πης χάλκινο μετάλλιο στο Light Contact, και η Φωτεινή Ξενίκα χρυσό μετάλλιο στο Light Contact.

Εξαιρετική εμφάνιση είχε ο αθλητής μας Γιώργος Ξενίκας, εντυπωσιάζοντας με την αγωνιστική του παρουσία και δίνοντας σε όλους μας την ευκαιρία να νιώσουμε υπερήφανοι για ακόμη μια φορά για το ήθος και την αγωνιστική παρουσία των αθλητών μας. Δυστυχώς δεν του χαμογέλασε η τύχη κι έτσι έμεινε εκτός μεταλλίων στους αγώνες, αλλά για ακόμη μια φορά έλαβε την πρώτη θέση στην καρδιά μας.

Άλλωστε όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, το σημαντικότερο δεν είναι το μετάλλιο το οποίο άλλες φορές έρχεται εύκολα, άλλες δύσκολα ή και καθόλου, αλλά η συμμετοχή και η παρουσία, καθώς επίσης και η ικανότητα που αναπτύσσουν οι αθλητές μας, ώστε να αγωνίζονται με ευγενή αγωνιστική διάθεση.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την εξαιρετική παρουσία και εμφάνισή τους στο παραπάνω πανελλήνιο πρωτάθλημα και στους γονείς που έδωσαν στα παιδιά τους αυτή τη σπουδαία ευκαιρία.

– Το Δ.Σ. του Συλλόγου-

       

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ