Έπαρχος_Κω
Πης_Σταμάτης
Ρούφα_Ιωάννα
Σταμάτη_Ειρήνη
Χατζηδιαμαντής_Νικόλαος

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 με πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ο οποίος γιόρτασε την υποδοχή του νέου χρόνου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Έπαρχος Κω κ. Γεώργιος Χαλκιδιός, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Ιωάννα Ρούφα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταμάτιος Πης, ο κοινοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Χατζηδιαμαντής, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Πυλίου κα Ειρήνη Χατζηδαυίδ, γονείς και φίλοι του αθλήματος. Επίσης το βροντερό παρόν έδωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας κάθε ηλικίας.

Με την ευκαιρία ο δάσκαλος Σάκης Μπαραχάνος έκανε μια σύντομη ενημέρωση για το ολυμπιακό άθλημα του Taekwon-Do, αναφερόμενος στην πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, καθώς επίσης και στην εξέλιξη και ανάπτυξη που έχει το ολυμπιακό άθλημα του Taekwon-Do τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικών αναμνηστικών, στους επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που συμμετείχε ο σύλλογος, τόσο στο ολυμπιακό άθλημα του Taekwon-Do, όσο και στο άθλημα του Kick- Boxing.

Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων μαύρων ζωνών της Kukiwwon Κορέας, στους αθλητές – τριες που επέτυχαν στις προαγωγικές εξετάσεις τον Ιούλιο του 2017.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση τείνει να γίνει θεσμός, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους θαυμαστές, και συμμετέχοντες.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, σε μια γιορτή του αθλητισμού, και με την ευκαιρία ευχαριστούμε τους κ.κ. Νικόλαο Πλαγγέτη και Χαράλαμπος Τσαγγάρη για την προσφορά και διάθεση της πίτας μας.

Το Δ.Σ.

Έπαρχος_ΚωΡούφα_ΙωάνναΠης_ΣταμάτηςΣταμάτη_ΕιρήνηΧατζηδιαμαντής_Νικόλαος

       

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Μάρτιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ