ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2020

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 με πλήθος κόσμου, και σε γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ο οποίος γιόρτασε την υποδοχή του νέου χρόνου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου.

Επίσημος προσκεκλημένος του συλλόγου ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κος Κων/νος Μπέης, με ειδικότητα το Taekwon-Do, ο οποίος στη διάλεξη που πραγματοποίησε, αναφέρθηκε στις αξίες του αθλητισμού, και τα οφέλη της σωστής διατροφής, καθώς και η σημασία του ολυμπιακού Taekwon-Do, στη διαμόρφωση ενός ισχυρού και ηθικού χαρακτήρα. Τέλος αναφέρθηκε στις σχέσεις γονέων, αθλητών και προπονητών με στόχο την επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους γονείς και φίλοι του αθλήματος. H Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κω κα Σέβη Βλάχου, η επικεφαλής του Οράματος κα Ιωάννα Ρούφα, η πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου κα Κατερίνα Γαβαλά και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Κεφάλου κος Αντώνιος Σπέρμπης. Επίσης το βροντερό παρόν έδωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας κάθε ηλικίας.

Με την ευκαιρία ο δάσκαλος Σάκης Μπαραχάνος έκανε μια σύντομη ενημέρωση για το ολυμπιακό άθλημα του Taekwon-Do, και τη μέχρι σήμερα πορεία του Kick-Boxing, αναφερόμενος στην πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, καθώς επίσης και στην εξέλιξη και ανάπτυξη που έχει το ολυμπιακό άθλημα του Taekwon-Do τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το κλείσιμο των 30 χρόνων παρουσίας του συλλόγου στο χώρο του αθλητισμού.

Στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικών αναμνηστικών, στους επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες στα πανελλήνια πρωτάθλημα που συμμετείχε ο σύλλογος, τόσο στο ολυμπιακό άθλημα του Taekwon-Do, όσο και στο άθλημα του Kick- Boxing.

Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων μαύρων ζωνών της Kukiwwon Κορέας, στους αθλητές – τριες που επέτυχαν στις προαγωγικές εξετάσεις τον Ιούλιο του 2019. Εντυπωσιακή ήταν και η επίδειξη που ετοίμασαν οι αθλητές του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, με ιδιαίτερα θεαματικές τεχνικές.

Η τυχερή της εκδήλωσης η Κατερίνα Τσίκνη η οποία κέρδισε το φλουρί της πίτας μας και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία. Η κυρά Άννα ερμήνευσε με απόλυτη επιτυχία το παραμύθι με τα σπίρτα και ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα του σε όλα τα παιδιά του Συλλόγου μας.

Ο κ. Μπέης δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος με το επίπεδο των που παρουσιάζουν οι του Σπάρτακου, αφού άλλωστε είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά από την αγωνιστική προπόνηση που πραγματοποίησε ο ίδιος, με κύριο θέμα στις σύγχρονες εξελίξεις ενός ολυμπιακού αθλήματος το οποίο τα τελευταία 20 χρόνια παραμένει ένα από τα καλύτερα και ομορφότερα ολυμπιακά αθλήματα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, σε μια γιορτή του αθλητισμού, και με την ευκαιρία ευχαριστούμε τους Νικόλαο Πλαγγέτη για τη φροντίδα της διοργάνωσης, την Άννα Ντινώρη, Ζαχαρούλα Τσίκνη, Κων/να Τσίκνη, και Αικατερίνη Ψωμαδάκη, καθώς επίσης και τους Αντώνιο Βρέττη και Φλωρεντία Παππή για την προσφορά και διάθεση της πίτας μας. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή μας κ. Κων/νο ΜΠΕΗ για την παρουσία του και για τις πολύ σπουδαίες γνώσεις που προσέφερε σε γονείς και αθλητές.
Και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ.
Το Δ.Σ.
Υλικό φωτογραφιών & από το Βήμα της Κω

       

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Μάρτιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ