ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2019

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 με πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ο οποίος γιόρτασε την υποδοχή του νέου χρόνου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου, με τις ευλογίες του αιδεσιμότατου πατέρα Ηρακλή.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους γονείς και φίλοι του αθλήματος. Επίσης το βροντερό παρόν έδωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας κάθε ηλικίας.

Με την ευκαιρία ο δάσκαλος Σάκης Μπαραχάνος έκανε μια σύντομη ενημέρωση για το ολυμπιακό άθλημα του Taekwon-Do, και τη μέχρι σήμερα πορεία του Kick-Boxing, αναφερόμενος στην πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, καθώς επίσης και στην εξέλιξη και ανάπτυξη που έχει το ολυμπιακό άθλημα του Taekwon-Do τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το κλείσιμο των 30 χρόνων παρουσίας του συλλόγου στο χώρο του αθλητισμού.

Στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικών αναμνηστικών, στους επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες στα πανελλήνια πρωτάθλημα που συμμετείχε ο σύλλογος, τόσο στο ολυμπιακό άθλημα του Taekwon-Do, όσο και στο άθλημα του Kick- Boxing, από τον Δ/κτη του Α.Τ. Ηρακλειδών κ. Δελλή Δημήτριο.

Ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων μαύρων ζωνών της Kukiwwon Κορέας, στους αθλητές – τριες που επέτυχαν στις προαγωγικές εξετάσεις τον Ιούλιο του 2018.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση τείνει να γίνει θεσμός, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους θαυμαστές, και συμμετέχοντες. Φέτος για πρώτη φορά και με πολύ μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν μαζί μας, το Λύκειο Ελληνίδων Καρδάμαινας με τη δασκάλα χορού Κυδωνιά Τρακόσσα και τον επίσης δάσκαλο χορού Κώστα Κασσίου, η σχολή χορού ΑΡΤΙΣΤΑ με τη δασκάλα χορού Αποστολία Τσαμπουνιάρη, και τέλος η δασκάλα χορού Άννα Ζερβού από την Κέφαλο, οι οποίοι έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στο σύνολο της εκδήλωσης μας σε παράλληλη συνεργασία μαζί μας, και κυρίως με τις θραύσεις και τις τεχνικές που ακολούθησαν από αθλητές του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, σε μια γιορτή του αθλητισμού, και με την ευκαιρία ευχαριστούμε τους κ.κ. Νικόλαο Πλαγγέτη για τη φροντίδα της διοργάνωσης, τον κ. Νίκο Παναγιωτίδη για το συντονισμό της, τους Στέφανο Κασσάρα, Αντώνιο Βρέττη και Φλωρεντία Παππή για την προσφορά και διάθεση της πίτας μας, τον κ. Μιχάλη Κασίου για τη διάθεση των ποτών και τέλος όλους τους γονείς για τις προσφορές τους στον πλούσιο μπουφέ μας.
Το Δ.Σ.

       

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Comments

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Μάρτιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ