ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού – Αθλητικού Συλλόγου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ο οποίος γιόρτασε την υποδοχή του νέου χρόνου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου, με τις ευλογίες του αιδεσιμότατου πατέρα Κωνσταντίνου.
Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Έπαρχος Κω Γιάννης Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, οι αντιδήμαρχοι Σέβη Βλάχου, Γεωργία Κασιώτη, Σταμάτης Πης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Μαρίνας Κω Κώστας Χόνδρος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου Αναστάσης Κεφαλιανός, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Κυρίτσης, η επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Ιωάννα Ρούφα, ο δημοτικός σύμβουλος Μηνάς Κιάρης, ο πρώην υπουργός τουρισμού και νυν υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργος Νικητιάδης, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με την Ελληνική Λύση Μανόλης Γιαννικουρής, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ντίνα Σβύνου, εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας μας, καθώς επίσης και οι γονείς και πολλοί φίλοι του αθλήματος. Επίσης το βροντερό παρόν έδωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου μας κάθε ηλικίας.
Με την ευκαιρία ο δάσκαλος Σάκης Μπαραχάνος έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τα ολυμπιακά αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος και τη μέχρι σήμερα πορεία του, αναφερόμενος στην πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία του συλλόγου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το κλείσιμο των 34 πλέον χρόνων παρουσίας του συλλόγου στο χώρο του αθλητισμού. Τόνισε επίσης τις επιτυχημένες δράσεις – διοργανώσεις τις οποίες αναλαμβάνει ο σύλλογος και πάντα με τις καλύτερες εντυπώσεις και με απόλυτη επιτυχία, και με την ευκαιρία ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του συλλόγου για τη διεξαγωγή για πρώτη φορά στην Ελλάδα των 1ων Σχολικών Ολυμπιακών Αγώνων, και κάλεσε την πολιτική ηγεσία στο σύνολό της, να στηρίξει την πρόταση αυτή.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικών αναμνηστικών, στους επιτυχόντες αθλητές και αθλήτριες στα πανελλήνια πρωτάθλημα και κύπελλα Ελλάδος που συμμετείχε ο σύλλογος, αναφέροντας το εκπληκτικό ρεκόρ των πανελλήνιων επιτυχιών των 11 σημαντικών διακρίσεων με τα αντίστοιχα μετάλλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε αναφορά και στον πλούσιο προγραμματισμό δράσεων και συμμετοχής του συλλόγου, όχι μόνο εντός των συνόρων της χώρας μας αλλά και στο εξωτερικό, με συμμετοχή σε προολυμπιακά τουρνουά του ολυμπιακού αθλήματος του Taekwon-Do.
Με ιδιαίτερη συγκίνηση ακολούθησε η απονομή διπλωμάτων μαύρων ζωνών της Kukiwwon Κορέας, στους αθλητές – τριες που επέτυχαν στις προαγωγικές εξετάσεις τον Ιούλιο του 2022, καθώς και στην απονομή των εγχρώμων ζωνών.
Ακολούθησε η προσφορά σε όλους της παραδοσιακής βασιλόπιτας, με τυχερή της διοργάνωσης την αθλήτριά μας Αργυρώ Γούναρη.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, σε μια γιορτή του αθλητισμού, και με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ. Νικόλαο Πλαγγέτη, Ζαχαρούλα Τσίκνη, Ειρήνη Ψαρρή, Βάσω Παπαχρήστου, Ραλούκα Πατάκου, Englada Sadoo, Κατερίνα Δρόσου για τη φροντίδα της διοργάνωσης, τον κ. Νίκο Παναγιωτίδη, καθώς και τη Δημοτική τηλεόραση με τους δημοσιογράφους της για την κάλυψη της διοργάνωσης, και τέλος όλους τους γονείς για τις προσφορές τους στον πλούσιο μπουφέ μας.
Το Δ.Σ.
Leave A Comment