ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP

Ακόμη ένα αθλητικό κάμπινγκ ολοκληρώθηκε για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ.
Μοναδικές εμπειρίες αποκόμισαν τα παιδιά μας με τη συμμετοχή τους στο 6ο αθλητικό κάμπινγκ που πραγματοποίησε ο σύλλογος μας.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις συνεργασίας μεταξύ των παιδιών που συμμετείχαν, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο συμπεριελάμβανε, άσκηση – προπόνηση, εκπαίδευση, επιμόρφωση, διασκέδαση, παιχνίδι, κολύμπι κ.α.
Το όλο πρόγραμμα επιμελήθηκε το προπονητικό team του συλλόγου μας, μαζί με τον δις ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή Αλέξανδρο Νικολαΐδη, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τα παραδοσιακά μας παιχνίδια, θέματα προπονητικής και διατροφής, ιστορίας, θεωρίας και βασικής τεχνικής των πολεμικών τεχνών, αλλά το σπουδαιότερο απ’ όλα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία της μεταξύ τους επικοινωνίας και συνεργασίας, αφού συμμετείχαν χωρίς την χρήση της σημερινής τεχνολογίας (internet, κιν. τηλεφωνία, facebook κλπ).
Ήρθαμε όλοι ακόμη πιο κοντά στη φύση, με τις καλύτερες προϋποθέσεις ευαισθητοποίησης και διατήρησης της καθαριότητας του περιβάλλοντος. Ασφαλώς το σπουδαιότερο στοιχείο που αποκόμισαν τα παιδιά ήταν η ανακάλυψη των ατομικών δυνάμεων που κρύβει μέσα του ο κάθε άνθρωπος. Πόσο μάλλον για όλους εκείνους που για πρώτη φορά έμειναν για μια ολόκληρη εβδομάδα μακριά από την καθημερινή συνήθεια, την τεχνολογία, αλλά κυρίως μακριά από τους γονείς τους.
Αξίζει να σημειωθεί η εξαιρετική και πολύ φιλική επαφή του ολυμπιονίκη μας Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος ανοίγοντας την αγκαλιά του σε όλα τα παιδιά απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τους επισήμανε τη σπουδαιότητα ενασχόλησης με τον αθλητισμό ιδιαίτερα στη σημερινή μας εποχή. Όλα τα παιδιά αισθάνθηκαν υπέροχα μαζί του, αφού εκτός από την καθιερωμένη προπόνηση έπαιξε μαζί τους διάφορα παιχνίδια, τραγούδησε και χόρεψε μαζί με όλα τα παιδιά του συλλόγου μας.
Αξίζει και οφείλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που βοήθησαν με κάθε τρόπο, να πραγματοποιηθεί αυτή η τόσο σημαντική προσπάθεια. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε το Δήμο Κω και ιδιαίτερα το Μηνά Κιάρη, τους Ηλία Οικονόμου, Χρήστο Ρεντζιό, Δημήτριο Κυριακού, Νίκο Χαζηδιαμαντή, Μιχάλη Κασίου, Ιωάννη Παπαζαχαρίου, Αθανάσιο Δρόσο, Εμμανουήλ Πίτση, Σκεύο Κασσίου, Ζαχαρούλα Τσίκνη, Δημήτρη Κουζούκα, Νίνα Hotel, Νεκτάριο Μπάρκα, Άννα Ντινώρη και Νίκο Συνεσίου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ειρήνη Σταμάτη, που μας τρέλανε με τα εδέσματα που μας ετοίμαζε, αφού έχει το δικό της τρόπο στην τέχνη της μαγειρικής, κάνοντας όλα τα παιδιά να αγαπήσουν το σπιτικό φαγητό, ακόμα και τα όσπρια τα οποία ήταν σκέτη λιχουδιά.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Νίκο Πλαγγέτη και τη μητέρα του Παρασκευή Κεφαλιανού, διότι χωρίς αυτούς το αθλητικό μας κάμπινγκ δεν θα είχε την ίδια επιτυχία, απεναντίας ίσως ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους, και τους βεβαιώνουμε ότι τα αγκαλιάσαμε και τα αγαπήσαμε σαν δικά μας παιδιά και προσπαθήσαμε να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν και στη συνέχεια της ζωής τους.
Η ευθύνη τεράστια, η κούραση μεγάλη, η αγωνία και η επιφυλακή μας συνεχής, αλλά άξιζε τον κόπο για το χαμόγελο των παιδιών και την αγάπη που μας έδιξαν. Άξιζε τον κόπο για τη ζεστή αγκαλιά και το αγνό φιλί που μας έδωσαν κατά την αποχώρησή τους.
Θυμίζουμε σε όλα τα παιδιά ότι τους αγαπάμε, και θα προσπαθήσουμε του χρόνου να είμαστε ακόμα καλύτεροι, με τη βοήθεια όλων.
Με πολύ αγάπη Η ομάδα του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

       

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ