ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Αθλητομάνα Κέφαλος

Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος της εκδήλωσής μας, αφού με θετική ενέργεια και με μεγάλο ενθουσιασμό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας το σύνολο των μαθητών και η Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Κεφάλου, με θέμα το ποδήλατο.

Με συμμετοχή που ξεπέρασε τα 150 πολύχρωμα ποδήλατα, και με τους λιλιπούτιους μαθητές του Σχολείου μας να εκδηλώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το άθλημα της ποδηλασίας, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα οφέλη του ποδηλάτου και τη χρησιμότητα του στη ζωή μας.

Την παρουσίαση έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία ο κ. Χρήστος Σιδέρης, εκπροσωπώντας τον Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, με την υποστήριξη της Διευθύντριας του σχολείου μας κας Θεογνωσίας Τσαντσαράκη, αλλά και το σύνολο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, η Ελληνική και Δημοτική Αστυνομία, αλλά και πολλοί γονείς που ήταν δίπλα μας.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά, και κρατάμε ως κύριο αποτέλεσμα την προσφορά της γνώσης στα παιδιά μας, τις χαρούμενες φωνές και τα γέλια τους στην ποδηλατάδα που ακολούθησε, και ευχόμαστε να μας δοθεί η ευκαιρία να διοργανώσουμε κι άλλες δράσεις με την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

       

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Ιούνιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ