«ΒΡΟΧΗ» ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Άκρως παραγωγικό ήταν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για τον «Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟ» καθώς οι αθλητές του κατέκτησαν 6 μετάλλια και πολλές εμπειρίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick – Boxing στην Αθήνα.

Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ – Μπόξινγκ (Π.Ο.Κ.) στο Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης στις 6 7 και 8 Νοεμβρίου 2015, καιο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. συμμετείχε με εφτά (7) αθλητές.

Παρασκευή και Σάββατο 6 και 7 Νοεμβρίου αντίστοιχα, διεξήχθησαν  ταυτόχρονα οι προκριματικοί και ημιτελικοί αγώνες της διοργάνωσης σε όλες τις κατηγορίες αθλητών και αθλητριών, και οι αθλητές του σωματείου πραγματοποίησαν σπουδαίες εμφανίσεις καταφέρνοντας να πλασαριστούν στα μετάλλια και να αποδείξουν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου διεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες και ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» συμμετείχε στους τελικούς αγώνες με τέσσερις αθλητές οι οποίοι ήταν εντυπωσιακοί σε κάθε τους εμφάνιση.

Συγκεκριμένα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχαν οι:

1).Σωτήριος Μπαρκούτας, ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -69 κιλά παίδων LightContact.

2).Σάββας Άγγελος Λαδικός, ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία – 42 κιλά παμπαίδων KickLight.

3).Χρήστος Κυπραίος, ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία – 35 κιλά παμπαίδων KickLight..

4).Αντώνιος Τσίκνης, ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία – 35 κιλά παμπαίδων LightContact.

5).Σταύρος Μηνάς, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία – 69 κιλά παίδων LightContact.

6).Γεώργιος Ξενίκας, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία – 57 κιλά παίδων LightContact.

7).Ο Νικόλαος Κυριάκου στην κατηγορία +47 παμπαίδων LightContact τερμάτισε πέμπτος.

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές αλλά και τον προπονητή του συλλόγου Γιώργο Μπαραχάνο. Επίσης τους συνοδούς γονείς Γεωργία Ρεΐση και Γιάννη Κυπραίο  για την υποστήριξη τους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και στους Στεργία Μαραγκού και Δημήτριο Κυριάκου για την θερμή παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

 

Για το Δ.Σ.

Μιχαήλ Μπίλλης

Βάθρο_Μηνάς Βάθρο_Μπαρκούτας_Μηνάς_Σάκης Βάθρο_Ξενίκας_1 Βάθρο_Ξενίκας Κόουτς Μετάλλια_1 Μετάλλια Μετάλλιο Μηνάς_Σταύρος Μπαρκούτας_Νίκη_1 Μπαρκούτας_Νίκη Μπαρκούτας Ξενίκας_1 Ξενίκας Ομάδα_1 Ομάδα Σαββάγγελος_1 Σαββάγγελος Στάδιο Τσίκνης_Κυριάκου Τσίκνης

       

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ