ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Σε ακόμη ένα αθλητικό γεγονός συμμετείχε ο Π.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τους αθλητές του, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 και 18 Νοεμβρίου 2018.

Τη διοργάνωση πραγματοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ), στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, δίνοντας για ακόμη μια φορά την ευκαιρία στους λιλιπούτιους αθλητές να συμμετέχουν σε ένα πολύ σπουδαίο αθλητικό γεγονός και να δοκιμάσουν τις ψυχικές & σωματικές τους δυνάμεις.

Οι πέντε (5) μικροί αθλητές μας Ευανθία Οικονόμου, Γεώργιος Σταμάτης, Βασίλειος Πίκουλας, Γεώργιος Οικονόμου και Χαράλαμπος Δραμουντανής, αποκόμισαν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες και ασφαλώς πήραν μια πρώτη γεύση από το δύσκολο & συνάμα συναρπαστικό ταξίδι του πρωταθλητισμού. Τεράστια συμμετοχή αφού κατά μέσο όρο συμμετείχαν 50 αθλητές ανά κατηγορία, εξαιρετικό αγωνιστικό επίπεδο, νεανικός ενθουσιασμός και δύσκολες μονομαχίες αφού η νίκη για κάθε αθλητή ήταν πολλές φορές οριακή στα σημεία.

Τέτοιες διοργανώσεις αξίζουν την προσοχή μας κυρίως σ’ αυτές τις μικρές ηλικίες, διότι το σημαντικότερο δεν είναι το μετάλλιο το οποίο άλλες φορές έρχεται εύκολα, άλλες δύσκολα ή και καθόλου, αλλά η συμμετοχή και η παρουσία, καθώς επίσης και η ικανότητα που αναπτύσσουν αυτοί οι μικροί αθλητές, να περνούν από το παιχνίδι στον συναγωνισμό, και να αναπτύσσουν ευγενή αγωνιστική διάθεση.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την εξαιρετική παρουσία και εμφάνισή τους στο παραπάνω πανελλήνιο πρωτάθλημα και στους γονείς που έδωσαν στα παιδάκια τους αυτή τη σπουδαία ευκαιρία.

– Το Δ.Σ. του Συλλόγου-

       

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ