ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ Η WTF KAI Η KUKKIWON ΓΙΑ ΤΟ TAEKWONDO

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ WTF ΚΑΙ ΤΗΣ KUKKIWON
Στην αρχή της συνεδρίασης του Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της WTF Chungwon Choue εκφώνησε τον νέο πρόεδρο της Kukkiwon τον Grandmaster Won-sik Kang, προς τα μέλη του Συμβουλίου.” Με την ευκαιρία αυτή, ελπίζω και πιστεύω οτι μια στενότερη σχέση θα δημιουργηθεί μεταξύ της WTF και της Kukkiwon,” είπε ο Πρόεδρος της WTF.
Στις παρατηρήσεις του προς τα μέλη του Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Kukkiwon είπε, “Θα πρέπει να αναζητηθεί η συνεχής αλλαγή, προκειμένου να επιβιώσουμε. Ακούγοντας και αντιδρώντας με αλλαγές (με ένα δημιουργικό τρόπο) είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτή σύγχρονη εποχή. Αυτοί που είναι αδιάφοροι και τρέμουν στην αναμόρφωση (δια βίου μορφωση) δεν μπορεί πλέον να παραμείνουν. Έτσι, θα κάνω την Kukkiwon μια δημιουργική και με αλλάγες οργάνωση. Επίσης είπε: «Αγαπητή οικογένειά του taekwondo, θα εξωτερικεύσω την ενέργεια που απαιτείται για τη μελλοντική ανάπτυξη του Τάε Κβον Ντο. Μέσω της Kukkiwon, θα εναρμονίσω τις σκέψεις και τις συμπεριφορές της taekwondo οικογένειάς μας και θα επιφέρω μια εποχή εμπιστοσύνης. ” Ο κ. Kang πρόσθεσε, “Θα πάρω την πρωτοβουλία για την ανάκαμψη της Kukkiwon. Η Kukkiwon και η WTF είναι εταίροι στο ταεκβοντό. Σας ζητώ να μου δέιξετε το ενδιαφέρον και την υποστήριξη σας ως εταίροι μας. Η συνεργασία μας θα λειτουργήσει συνεργατικά αμοιβαία προς τη μελλοντική ανάπτυξη του taekwondo. “Πιστεύω ότι με τη στήριξή και τη συμμετοχή σας η Kukkiwon, η WTF και το Τaekwondo θα πορεύσει με πιο προοδευτικό τρόπο. Μαζί ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Kukkiwon και την αγαπημένη μας οικογένειά του taekwondo”.

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ