ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΘΩΡΑΚΕΣ DAEDO ΣΤΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ OPEN 2010

Daedo ηλεκτρονικοί θώρακες θα χρησιμοποιηθούν κατά το 6ο Διεθνές Ανοιχτό Κορεάτικο Πρωτάθλημα. Η απόφαση αυτή ελήφθη από την τεχνική επιτροπή της Ομοσπονδίας Taekwondo της Κορέας σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουλίου.
Είναι η πρώτη φορά που οι ηλεκτρονικοί θώρακες Daedo εισάγονται στην Κορέα, μετά την έγκριση τους από την WTF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Taekwondo) στις 2 Φεβρουαρίου 2010.  Έγινε  μια επίδειξη παρουσία διαιτητών κατά τη διάρκεια αγώνων στο Μασάν (Kyung-Nam), αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε αγώνες. Στην συγκεκριμένη επίδειξη ειπώθηκε ότι δεν υπάρχει τέλειο σύστημα, αλλά οι Daedo ηλεκτρονικοί θώρακες είναι ένα βήμα μπροστά από το σύστημα της LaJust.
Ο κ. Jin Yang Bang, Γενικός Γραμματέας της ΥΚΚ, εξήγησε στο masTaekwondo.com τους λόγους για την επιλογή της Daedo: “Το Κορεάτικο Open είναι ένα αναγνωρισμένος αγώνας της WTF, έτσι έπρεπε να επιλέξουμε μεταξύ των δύο μόνο WTF αναγνωρισμένων συστημάτων, της Lajust και της Daedo. Δεδομένου ότι LaJust έχει χρησιμοποιηθεί σε διάφορους αγώνες στην Κορέα, κρίναμε αναγκαίο να χρησιμοποιήσουμε το σύστημα DAEDO το οποίο δεν είναι τόσο γνωστό στην Κορέα.”
Οι Κορεάτες οι οποίοι έχουν χρησιμοποιησεί μόνο LaJust ή KP & P, έχουμε μεγάλες προσδοκίες όσον αφορά την Daedo, η οποία είναι γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο, σε διάφορες χώρες και ηπείρους. Μετά το Κορεάτικο Open, η Daedo θα είναι έτοιμη να επανακαθορίσει την θέση της στους ηλεκτρονικούς θώρακες. Το Διεθνές Ανοιχτό Κορεάτικο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί από της 2 έως την 6 Σεπτεμβρίου στο Park Jeong Hee Stadium στο Kyung-Sang Bukdo ατη πόλη Gumi.
Πηγή: masΤaekwondo

About The Author

ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Διάλεξε σχολή σε Κω, Πυλί, Καρδάμενα και Κέφαλο και γίνε... ο επόμενος πρωταθλητής!!!

Leave A Comment

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

 
Σεπτέμβριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ